KARAMAN / MERKEZ - Nurcan Kocakaya Anaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ'NDE OKUL PANOMUZU OLUŞTURDUK

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ'NDE BRÖŞÜRLERİMİZİ DAGITIP, VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Ara

Meb, eğitimin tüm kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlattı.

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Biz de Nurcan Kocakaya Anaokulu olarak “Dilimizin Zenginlikleri projesi”ne katılım sağlayacağız.

Ekm

Nurcan Kocakaya Anaokulu öğrencileri Trafik Eğitim Parkuruna gitti. Trafik kuralları hakkında bilgiler öğrenen çocuklar eğitimin sonunda akülü arabalarla öğrendiklerini tekrar ettiler. Hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Nurcan Kocakaya Anaokulu ailesi olarak büyük bir coşkuyla kutladık. Veli ve öğrencilerimizin artık materyallerle tasarladıkları bayrak sergimizi gerçekleştirdik. Emeği geçenlere bu güzel kutlama program ve etkinlikleri için teşekkür ederiz.

Ock

PROJEMİZ KAPSAMINDA ÜKLELERİMİZİ TANIMAYA DEVAM EDİYORUZ. TÜRKİYE VAR SIRADA. ÖĞRENCİLERİMİZ ,TÜRKİYE'Yİ ARAŞTIRDI.ÜLKEYE AİT HAZIRLADIKLARI DOKÜMAN VE GÖRSELLERLE TÜRKİYEYİ HEM TANITTILAR HEM TANIDILAR.

Ara

Kuruculuğunu Okul Müdürümüz Atilla YAMAN'ın, yöneticiliğini öğretmenimiz Esra KICIK'ın yaptığı projemiz tam puan alarak Türkiye genelinde 41846 proje arasından ilk 270 proje arasına girmiştir. Bu derece ile Karaman ilinden ilk defa bir proje kurucusu Antalya'da duzenlenen e Twinning Ulusal Konferansına davet edilmiştir. Nurcan Kocakaya Anaokulu Ailesi olarak bu gururu paylaşıyor okul müdürümüz Atilla YAMAN'ı ve Esra KICIK'ı tebrik ediyoruz.

Let's Learn By Having Fun in Nature projesi Turkiye'den 7 ortak ile Polonya dan 3 Hirvatistan'dan 2 Italya'dan 1 ortak öğretmen ile gerçekleştirilmiştir.