KARAMAN / MERKEZ - Nurcan Kocakaya Anaokulu

Mrt

İstiklâl marşımızın kabulünün 103. yılını kutluyor, Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz

Şbt

Rahmet elçisi Hz. Muhammed'in göğe yükselip diğer alemleri görüşünü ifade eden Miraç Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu vesileyle Miraç Kandilimiz  mübarek olsun.

GÜZEL BİR TATİL GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE

Ock

Hicri takvime göre  11 Ocak Perşembe günü idrak edilecek olan Regaip Kandili, mübarek üç ayları müjdeleyicisidir. Kelime anlamı 'bol sevap' olan Regaip Kandili'niz mübarek olsun

Kas

BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ÖLÜMÜNÜN 85. YILINDA SEVGİ,SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Eyl

OKULUMUZ E TWINNING EĞİTİM PALTFORMUNDA BIR ÇOK ÜLKEDEN ORTAK İLE "COLORFUL AUTUMN" (RENKLİ SONBAHAR) PROJESİNE KATILMIŞTIR. PROJE SÜRESINCE ÇOCUKLARIMIZ SONBAHAR MEVSİMİNİ DERİNLEMESİNE İNCELERKEN YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖGRENME FIRSATI YAKALAYACAKLAR. AYRICA BİR ÇOK ÜLKEDEN ORTAKLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİ İLE EĞİTİM ETKİNLİKLERİNİ ZENGİNLEŞTİRECEKLER.

Eyl

2020 -2021 Eğitim Öğretim yılı başında tüm öğrencilerimiz için  Covıd -19 veli bilgilendirme ve taahhütname  formunu   velilerimiz  imzalayarak  elden okula teslim etmesi gerekmektedir.

2021- 2022 OKULUMUZUN EYLEM PLANI ETKİNLİKLERİNDEN GÖRSELLER

COVID-19 VELİ BİLGİLENDİRME REHBERİ  SİTEMİZDE YAYINLANMIŞTIR

COVID-19 ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME REHBERİ OKULUMUZU SİTESİNDE YAYINLANMIŞTIR.