KARAMAN / MERKEZ - Nurcan Kocakaya Anaokulu

(0__) ___-____
Gevher Hatun Mahallesi, 1800 Sokak, No1 KARAMAN
Vizyon
ÇOCUĞUN, KARAR VERİCİ, ÖĞRETMENİN İSE TEŞVİK EDİCİ BİR GÖREV ÜSTLENMESİNİ SAĞLAYAN, ÇALIŞANLARININ VE VELİLERİNİN BU OKULDA OLMAKTAN MUTLULUK VE GURUR DUYDUĞU, SÜREKLİ GELİŞİM GÖSTEREN, HER ÖĞRENCİNİN ÖZEL OLDUĞUNU BİLEN, HER ÖĞRENCİYİ KENDİ KAPASİTESİNİN ZİRVESİNE ULAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN, ÇOCUKLARIN ÇAĞDAŞ UYGARLIĞIN YAPICI, YARATICI VE SEÇKİN BİREYLERİ OLARAK YETİŞTİRİLMELERİNDE ANNE BABALARIN KENDİ EĞİTİMLERİNİ SÜREKLİ KILAN VE ÇOCUKLARININ EĞİTİMLERİNDE VAZGEÇİLMEZ OLAN, HER ZAMAN DAHA İLERİYİ AMAÇLAYAN ÖRNEK VE ÖNDER BİR EĞİTİM KURUMU OLMAKTIR.
Misyon
ÖĞRENCİLERİMİZİ;ATATÜRK İLKE VE ESASLARINA BAĞLI, ÇAĞDAŞ, VATANINI SEVEN, AİLE VE İNSAN SEVGİSİNİ BENİMSEYEN, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI, ÇEVRESİ İLE İYİ İLİŞKİ KURABİLEN, KENDİ KARAR ALMA SÜRECİNİ YÖNLENDİREBİLEN DÜRÜST, KENDİNE GÜVENEN, SEVGİ DOLU, PAYLAŞIMCI, EL BECERİLERİ GELİŞMİŞ BİREYLER OLARAK İLKOKULA HAZIRLAMAKTIR.
Başarılar
Okulumuz pek çok konuda ilklere önderlik etmiş, adından övgüyle bahsettiren bir kurumdur.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:30 - 17.30
DOĞALGAZLI KOMBİ
Otobüs ve dolmuş güzergahları üzerinde yer almaktadır.
Servis yoktur
Karaman Devlet Hastanesi yakınında, Mescid-i Aksa Camii karşısındadır.
İl merkezinde,
MİNİK ELLER KİTAP SEVER GEZGİN SAYILAR eTWİNNİNG(HER YERDE BİLİM) TS ISO 45001